Kruispunten

 

ZZP'ers


Goede marketing is essentieel voor ieder bedrijf, maar zeker voor ZZP'ers in de huidige economie. Er zijn vele marketingtips, workshops en cursussen voor ZP'ers in de markt op dit moment. Maar wat als je al die tips hebt gevolgd, en het niet het gewenste effect heeft? Of je snapt de tips wel, maar je komt er maar niet toe om ze toe te passen? Of je je hebt weerstand tegen deze zinnige en nuttige tips...

Wellicht speelt er dan iets anders. Iets op onbewust niveau. Iets uit je familiesysteem, als voorbeeld: je neemt de verkeerde plek in, (bijvoorbeeld je bent klant van je klant), de balans in geven en ontvangen is in je familie verstoord, waardoor dat ook met je klanten is, je bent loyaal aan een (niet-succesvol) buitengesloten familielid. 
Of misschien gaat het over eigenwaarde, vertrouwen, betrouwbaarheid of heb je een eerdere werkrelatie niet goed afgesloten of...
Kans op verstrikkingen en blokkades genoeg dus.
 

Bij Kruispunten kun je op twee manieren onderzoek doen naar die verstrikkingen en blokkades.

Luister hier naar hoe ikzelf onderneem, ondernomen heb om te komen waar ik nu sta met mijn bedrijf.

 

Individueel

* Je kunt dan een vraag stellen over iets specifieks waar jij tegenaan loopt.
* Je kunt een traject doen over de invloed van je familie op de manier waarop jij met werk en je bedrijf omgaat.
* Je kunt kijken naar de dynamiek tussen jezelf, je bedrijf en je klanten. Door de aanwezige verstrikkingen en blokkades op te ruimen kan de energie vrij stromen en dus jouw talenten en dus de klanten en dus de inkomsten. 

Kosten € 75,- per uur exclusief btw.
Vooraf betalen op NL75 TRIO 0338 9380 28 ten name van A. van der Mooren ovv factuurnummer.
​Bij afzegging binnen twee (werk)dagen voor de afspraak wordt de helft van het consult in rekening gebracht.


In een groep

Door middel van 'Brood op de Plank', een onderzoek naar de de thema's die de deelnemers inbrengen, waar ze moeite mee hebben in hun eigen bedrijfsvoering.
Of als je het gronding aan wilt pakken: De Verdiepingsdagen voor ZZP'ers