Kruispunten

 

Werk en Familie


Of je nu werk hebt of werkzoekende bent. Of je alleen maar werkt voor het geld, of ook om vervulling te vinden. Of je werkt om je talenten te delen. Of graag je talenten wilt delen maar niet weet hoe. 

Op alles is er een, vaak onbewuste, grote of minder grote invloed van je familie.
Van de relatie met je vader, de relatie met je moeder, je positie binnen je gezin van herkomst en soms zelfs invloed van relaties met je grootouders, of zussen en broers van je (groot)ouders. Als je de blokkades en verstrikkingen uit deze invloed weg kunt halen en steun kunt gaan voelen vanuit je familie, wordt werken anders. De beleving en de waarde van werk, en de waarde van jou voor het werk. Dan wordt helderder welk werk jou het beste past en wordt werk vinden makkelijker.


Wat?

In dit traject kun je intensief onderzoeken welke invloed jouw familie heeft op het wel of niet hebben van werk en op je werkbeleving.

Het traject bestaat uit een telefonisch kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten, vier sessies van ongeveer 1,5 uur en een afronding van een uur. De eerste vier sessies vinden om de drie weken plaats. De laatste sessie zes weken na sessie 4.
Het kennismakingsgesprek gaat telefonisch en daarin wordt uitgelegd wat het opstellingenwerk is en wat het kan brengen.
Sessie 1 gaat over de invloed van je plek in je gezin van herkomst op werk.
Sessie 2 gaat over de invloed van de relatie met je vader op werk.
Sessie 3 gaat over de invloed van de relatie met je moeder op werk.
Sessie 4 gaat over andere (familie)invloeden op werk.
Sessie 5 is een integratie en afrondingssessie.


Wie?

Dit traject is bedoeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen op de invloed die familie heeft op hun talenten en op hun manier van in werk staan, voor mensen die twijfels hebben over hun huidige werk en voor werkzoekenden. Voor mensen die op een diepe laag willen, kunnen en durven kijken, om een wezenlijke verandering in hun innerlijke houding ten aanzien van werk te krijgen.
Dit alles ten behoeve van het vinden van passend werk, waar je talenten tot hun recht komen en je plezier en vervulling in vindt.

 

Waar

Locatie in overleg.


Kosten

Particulieren: € 575, - inclusief btw.
ZP'ers: € 575,- exclusief btw.
Als de werkgever of uitkeringsinstantie betaalt: € 950,- exclusief btw.

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.