Kruispunten

 

Tekort, Genoeg en Overvloed


Steeds meer mensen willen leven en werken vanuit hun hart.
Er lijkt een (individuele en maatschappelijke) overtuiging te zijn dat je dan een stapje terug moet doen in je inkomen. En de interessante vraag is: is dat waar?


Voor wie?

Voor iedereen die in dit thema geinteresseerd is en een open en nieuwsgierig zelfonderzoek wil doen. Ervaring met opstellingenwerk is niet noodzakelijk.
 

Wat?

Op deze middag doen alle deelnemers hun persoonlijke onderzoek, met grondankers, naar de elementen tekort, genoeg, overvloed en overdaad. En er is voor drie mensen de ruimte om te kijken naar de verstrikkingen en blokkades die in de weg zitten om in overvloed en overdaad te kunnen leven.

Praktisch

Datum: kijk in de agenda voor de actuele data.
Van 13.30 uur tot 16.30 uur.
Locatie: Centrum Zilverdael, Wageningen.
Kosten: vraagstellers € 110.- en deelnemers € 35,--  inclusief btw voor particulieren; exclusief btw voor btw-plichtigen. Vraagstellers mogen gratis één getuige meebrengen.
Inclusief koffie, thee en fruit. 

Maximaal drie vraagstellers en vijf deelnemers.

Inschrijven per mail.
Inschrijving is definitief als je betaling binnen is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: NL75 TRIO 0338 9380 28 ten name van A. van der Mooren, Utrecht onder vermelding van je naam, de datum en het thema van de dag.

Bij afmelden tot 10 dagen voor de workshop wordt € 25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 10 dagen van de workshop is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.