Kruispunten

 

Ontvangen


Een van de drie universele wetten in het opstellingenwerk is 'De Balans in Geven en Nemen'
'Nemen' staat in dit geval voor '(kunnen) ontvangen'. Dat is een wet die op veler gebied toepasbaar is. Toepasbaar op aandacht, liefde, kadootjes. Maar ook bedrijfsmatig in wat jij je klant geeft of levert en wat de klant daarvoor betaalt.

De balans is kwijt als je te veel Geeft of te weinig  Neemt. En dat kan weer verschillende oorzaken hebben.

Als jij niet kunt aannemen wat de ander jou geeft naar aanleiding van wat jij gegeven hebt, dan kan de balans in geven en nemen niet hersteld worden. En dan kun je ook geen geld verdienen...
Of misschien wil je wel niet ontvangen omdat de ander jou veel meer geeft dan je wilt hebben. Of misschien voldoe jij nog wel aan een schuld in jou familiesysteem, waarom je niet mag ontvangen. Of...

Kortom zowel op persoonlijk gebied als op zakelijk gebied is het zeer zinvol om te kijken naar hoe jij met ontvangen omgaat.


Voor wie? 

Voor iedereen die een meer inzicht wil krijgen in zijn/haar patroon in omgaan met 'Geven en Nemen' en 'Ontvangen'.


Wat?

Op deze middag kunnen drie personen kijken naar hun persoonlijke verstrikkingen en blokkades in de dynamiek over ontvangen en balans in geven en nemen en te kijken waar de helende beweging zit. ​Er is ruimte voor vijf representanten.
 

Praktisch

Datum: kijk in de agenda voor de actuele data.
Van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Locatie: Het Atelier, Utrecht.
Kosten: vraagstellers € 125,- , deelnemers: € 25,-  inclusief btw voor particulieren; exclusief btw voor btw-plichtigen. Vraagstellers mogen gratis één getuige meebrengen.
Inclusief koffie, thee en fruit. 

Maximaal drie vraagstellers, vijf deelnemers.

Inschrijven per mail.
Inschrijving is definitief als je betaling binnen is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: NL75 TRIO 0338 9380 28 ten name van A. van der Mooren, Utrecht onder vermelding van je naam, de datum en het thema van de dag.

Bij afmelden tot 10 dagen voor de workshop wordt € 25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 10 dagen van de workshop is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.