Kruispunten

 

Wie ben ik?

Ik ben Annemieke van der Mooren (1969).
Geboren uit mijn vader en mijn moeder, beiden met hun eigen systeem achter zich; hun gezamenlijke dynamiek en mijn plek in dit gezin hebben de basis gelegd voor mijn leven.

En in dat leven hebben de vele kruispunten me gemaakt dat ik geworden ben wie ik ben. De keuzes op die kruispunten werden steeds bewuster, naar mate ik me bewuster werd van de invloed van mijn familiesysteem daarop.
Nog steeds kijk ik, via intervisie, regelmatig naar de invloed van mijn systeem op mij en mijn gedrag, handelen, stemmingen. En daardoor word ik steeds meer mezelf. Ik kan meer en meer bij de ander laten wat van de ander is. Ongewenste loyaliteit loslaten en de juiste plek innemen.
En dat brengt me veel.


Ik kwam in 2004 voor het eerst in aanraking met het opstellingenwerk en ik 2010 ben ik (eindelijk) de opleiding tot begeleider gaan doen bij Welopstellingen. Sindsdien heb ik veel opstellingen begeleid, heb ik sinds september 2013 volledig mijn bedrijf omgezet in het begeleiden van opstellingen in alle vormen die er zijn, waar ik ook graag mee experimenteer.


Nog steeds ontwikkel ik mij, word mijn stijl en vorm meer van mij.
Naast dat ik goed en praktisch ben opgeleid, heb ik het opstellingenwerk ook voor mijn eigen ontwikkeling gebruikt, waardoor het ‘in mijn cellen’ zit. De ervaring met lichaamsbewustzijn, presence proces en lichaamswerk zit in mijn manier van begeleiden verweven. 
Een ander belangrijke eigenheid is dat ik de tijd neem, juist om dat wat er gebeurt in de opstelling te kunnen laten doordringen tot je cellen, waardoor het beter beklijft. En ik gebruik humor. Het hoeft niet zwaarder dan nodig is. Met lichtheid de diepte in, zo diep als de klant aankan. Ik hoor van klanten, dat ze door die lichtheid dieper kunnen gaan. Fijn!
 

Meer informatie over opleidingen en werkervaring kan je vinden op LinkedIn. 
Of luister naar de podcast over mij en mijn manier van ondernemen of die over mij en het systemisch werk.