Kruispunten

 

Liefdesrelaties voor singles


De meesten van ons verlangen naar een fijne relatie zonder veel gedoe. Vaak zijn we herhaaldelijk teleurgesteld door het alweer mislukken en/of weer de verkeerde partner. Of het lukt sowieso niet om iemand te vinden die het aandurft met je of die 'goed genoeg' is.


Voor wie?

Deze avond is bedoeld voor singles (m/v) die inzicht willen krijgen in wat er in de weg zit of nodig is voor een 'gezonde' relatie.


Wat?

We beginnen de avond met een persoonlijk onderzoek voor iedereen. Het gaat over 'de Zoektocht' over wat kun je nog extra doen, wat doe je al goed en moet je vooral blijven doen, wat kun je loslaten en waar heb je mee te stoppen.
Daarna is er ruimte voor twee opstellingen. Er wordt gewerkt met een vast format: drie representanten, voor de onvoorwaardelijke liefde, voor de onbewuste definitie van liefde (dat waarvan je als kind dacht dat het liefde was, maar wat doorgaans t grote struikelblok is voor de liefde en een relatie) en de 'juiste' partner en de vraagsteller neemt zelf ook deel.
 

Praktisch

Datum: kijk in de agenda voor actuele data.
​Van 19.30 uur uur tot 22.30 uur uur.
Locatie: Centrum Zilverdael, Wageningen.
Kosten: vraagstellers € 125,- . Vraagstellers mogen gratis één getuige meebrengen.
Representanten: € 35,- inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor btw-plichtigen.
Inclusief koffie, thee en fruit.

Maximaal 14 deelnemers.

Inschrijven: per mail
Inschrijving is definitief als je betaling binnen is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: NL75 TRIO 0338 9380 28 ten name van A. van der Mooren, Utrecht onder vermelding van je naam, de datum en het thema van de dag.
Bij afmelden tot 10 dagen voor de geplande dag wordt € 25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 10 dagen voor de geplande dag is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.