Kruispunten


Themadag Opstellingen voor Singles

De meesten van ons verlangen naar een fijne relatie zonder veel gedoe. Vaak zijn we herhaaldelijk teleurgesteld door het alweer mislukken en/of weer de verkeerde partner :-). Of het lukt sowieso niet om iemand te vinden die het aandurft met je of die 'goed genoeg' is.


Voor Wie?

Deze avond is bedoeld voor singles (m/v) die inzicht willen krijgen in wat er in de weg zit of nodig is voor een 'gezonde' relatie.


Wat?

Er wordt gewerkt met een vast format: drie representanten, voor de onvoorwaardelijke liefde, voor de onbewuste definitie van liefde (dat waarvan je als kind dacht dat het liefde was, maar wat doorgaans t grote struikelblok is voor de liefde en een relatie) en de 'juiste' partner en de vraagsteller gaat er zelf in.
Op deze avond kunnen 3 personen een opstelling doen om te kijken naar wat er in de weg zit voor om beschikbaar te zijn voor de 'juiste' partner.
En er is ruimte voor 9 representanten, om (persoonlijke) inzichten op te doen over de invloed van het familiesysteem op relaties.


Praktisch

Datum: Kijk in de agenda voor actuele data.
​Van 19.30 uur uur tot 22.30 uur uur.
Locatie: Het Atelier, Utrecht.
Kosten: Vraagstellers: €105,- . Vraagstellers mogen gratis één getuige meebrengen.
Representanten: €25,- incl BTW voor particulieren excl. BTW voor BTW plichtigen.
Incl. Koffie, Thee en fruit.
Inschrijven: per mail

Inschrijving is definitief als je betaling binnen is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: NL75 TRIO 0338 9380 28 tnv A. van der Mooren, Utrecht.
o.v.v je naam, de datum en het het thema van de dag.
Bij afmelden 10 dagen voor de geplande dag wordt €25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 10 dagen voor de geplande dag is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.