Kruispunten

Retraite Opstelling op Terschelling

 

Een 3 daagse retraite met vijf dagdelen opstellingenworkshop en ruim gelegenheid om van Terschelling te genieten en de opstellingen te integreren.

Vrijdag 8 t/m zondag 10 november.


Je weekend begint al met de boottocht om 15:00 uur die is inbegrepen bij de retraite. (Andere boottijden in overleg mogelijk)
Bij aankomst op Terschelling staat er een elektrische fiets voor je klaar en wordt je bagage naar het appartement vervoerd.
Rond 18:00 uur gaan we naar Ieders Plak, de locatie van de workshops, daar staat vegetarische soep met brood en een salade klaar.
De vrijdag, zaterdagmiddag en zondagavond en eventueel maandag is er gelegenheid om te doen en laten wat je maar wilt.
Iedere ochtend kun je meedoen met een wakker-worden-warming-up met Maud, dit is inbegrepen.
Als je wilt kunnen we ook nog activiteiten voor je boeken, een buitenrit te paard, een massage, een sportles….
Je kunt gebruik maken van je kamer tot maandag 10 uur. Je kunt dus zelf kiezen of je zondagavond terug gaat of dat je nog een dagje op dit heerlijke eiland blijft.
Ook op de terugweg wordt je bagage weer vervoerd, je fietst zelf naar de haven en daar lever je de fiets in en ontvang je je bagage en stap je weer, op je zelf gekozen tijd, op boot.

 

Inhoud:

We starten vrijdagavond om 19.30 uur met de eerste opstellingenworkshop tot 22:00 uur. In deze workshop is er ruimte om je aan elkaar voor te stellen, af te stemmen en openen we het veld voor het weekend.
We werken zaterdagochtend van 10 tot 13.30 uur en zaterdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en zondag van 10 uur tot 16.00 uur. Zondag wordt onderbroken voor een lunch waarna we de workshops afsluiten.

We zullen werken met kleine en grote opstellingen en systemische rituelen, waarbij we volgen wat zich aandient met als uitgangspunt dat verstoringen vóór gaan.
Je bent hierbij/hierdoor uitgenodigd jezelf te dragen en (voor je) zelf te vragen en jezelf in te brengen. Juist ook waar dit lastig is en daar kunnen we dan weer mee werken.
 


Voor Wie?

Voor iedereen die van opstellingen en van natuur en rust houd.

 

Praktisch:

Kosten: €779,- incl BTW.
Daarvoor krijg je dan 5 opstellingenworkshops, 2x overtocht met de boot, fietshuur en bagage vervoer, onbeperkt koffie/thee/water, maaltijd vrijdag avond, 2x ontbijt, lunch op zondag en 3 overnachtingen op een 2 persoonskamer.

Eilanders zijn ook van harte welkom voor hen zijn de kosten €300,- voor 5 workshops, onbeperkt koffie/thee/water, de vrijdagavond maaltijd en de zondagmiddaglunch. 

Vroegboekkorting: €30,- bij boeken voor 1 augustus.
Samen boeken en slapen korting: geef je je met z'n 2 en op en slapen jullie op 1 kamer dan krijgen jullie beiden €25,- korting.

Inschrijven via de mail van Buurman en de Rooij.
Je ontvangt dan een bevestigingsmail met de betalingsvoorwaarden.
Je inschrijving is definitief als je betaling binnen is.

Voor vragen over reis, accomadatie en maaltijden kan je terecht bij Buurman en dr Rooij. Vragen over de opstellingenworkshops stel je via Kruispunten.


Bij annulering voor 1 augustus: geen kosten
Bij annulering tot 30 dagen van de vertrekdag : 50% van de arrangementssom
Bij annulering tot 7 dagen voor de vertrekdag : 90% van de arrangementssom
Daarna is de volledige arrangementssom verschuldigd, tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.

Er vindt geen restitutie plaats bij het voortijdig verlaten van de retraite of het missen van een programma onderdeel

 

Dit programma is een samenwerking van Kruispunten Opstellingen en Buurman & de Rooij.