Kruispunten

 

VrouwZijn en Seksualiteit


Wat gebeurt er in jou als je deze titel leest? Ga je er van weg of beweeg je er naar toe? Komt er schaamte, angst, pijn, verdriet, een glimlach, iets ondeugends of nog wat anders...? Is jouw seksualiteit van jou of bestaat die in relatie tot je partner of tot anderen? Gebruik je seks om zelf bevestigd te worden, voor het plezier of het genot, om te manipuleren, of om wraak te nemen, om je te verbinden? Of is het een mix van dit alles, of de ene keer het een en de andere keer het ander? En zegt het verschil in bevredigende seks of vervullende seks jou wat?
 

Voor wie?

Deze themadag is bedoeld voor vrouwen die iets willen uitzoeken rondom hun eigen seksualiteit. Met of zonder partner m/v, met of zonder (veel) ervaring. Je bent welkom met alles wat er is.
 

Wat?

Voor alle vrouwen een onderzoek hoe jij tegenover intimiteit, sensualiteit, seksualiteit en erotiek staat. Vanuit wat zich aandient, kijken we dan verder met kleine opstellingen en/of rituelen om een volgende stap te kunnen zetten naar meer verbinding met je eigen seksualiteit.
 

Praktisch

Datum: kijk in de agenda voor de actuele data.
​Van 13.30 uur tot 16.30 uur
Locatie: Centrum Zilverdael, Wageningen.
Kosten: € 55,-. inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor btw-plichtigen.
Vraagstellers mogen gratis één getuige meebrengen.

Maximaal acht vrouwen.

Inschrijven via de mail.
Inschrijving is definitief als je betaling binnen is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op:  NL75 TRIO 0338 9380 28 ten name van A. van der Mooren Utrecht, onder vermelding van je naam, de datum en het thema van de dag.

Bij afmelden tot 10 dagen voor de dag wordt € 25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 10 dagen voor de dag is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.


Je kunt deze dag ook zelf organiseren (minimaal zes vrouwen) op mijn locatie of op een eigen locatie.