Kruispunten

 

Over Gewicht

(Over)Gewicht is vaak een hot item voor vrouwen.
Omdat in onze maatschappij het schoonheidsideaal nu eenmaal slank, of beter gezegd, mager is. Maar ook omdat overgewicht meer gezondheidsklachten kan geven, of omdat je je niet lekker kunt bewegen, dus niet lekker in je vel zit. Misschien heb je daar geen last van, maar wel van dwangmatig eten of geobsedeerd zijn door eten, ben je een emotie-eter of voel je je verslaafd aan eten.

Al vele pogingen gedaan om af te vallen? Of lukt het je niet eens om met een poging tot afvallen te starten? Val je wel af, maar zit het er zo weer aan? Eet je heel gezond en zou je af moeten vallen, maar val je niet af?

 

Voor wie?

Deze dag is voor vrouwen die weten wat gezonde voeding en beweging is voor hun lichaam. En die meer inzicht willen krijgen in de systemische invloeden op hun gewicht en op hun eet- en beweegpatroon. Voor, door en met vrouwen.
 

Wat?

Er zijn twee tot drie opstellingen om diep te kijken naar de systemische invloeden op het (over)gewicht van de vraagstelster.
En kijken we naar heling van de blokkades en verstrikkingen, zodat het (over)gewicht losgelaten kan worden.
 

Praktisch

Datum: kijk in de agenda voor de actuele data.
​Van 13.30 uur tot 17.30 uur.
Locatie: Centrum Zilverdael, Wageningen.
Kosten: als je een grote opstelling wilt doen over je gewicht: € 125,- inclusief btw voor particulieren, exclusief btw met factuur. Vraagstellers mogen gratis één getuige meebrengen.
Representeren: € 25,- inclusief btw voor particulieren en exclusief btw met factuur.

Maximaal drie vraagstellers en negen representanten.

Inschrijven via de mail.
Inschrijving is definitief als je betaling binnen is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: NL75 TRIO 0338 9380 28 ten name van A. van der Mooren Utrecht onder vermelding van je naam, de datum en het thema van de dag.
 
Bij afmelden tot 10 dagen voor de dag wordt € 25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 10 dagen voor de dag is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.

 

Andere mogelijkheid
Vind je dit thema interessant, maar kun je niet op deze dag of is de locatie je te ver? Breng zes vrouwen bij elkaar en zorg voor een grote huiskamer en ik kom naar jullie toe. Inmiddels is gebleken dat door dit met vriendinnen te doen, dit een hele bijzondere verdieping voor de vriendschap brengt.