Kruispunten

 

Hormoonklieren

Hormonen, ze bepalen veel. Voor vrouwen nog meer dan voor mannen. Ze bepalen (het einde van) onze cyclus, onze stemming, ons gewicht en onze energie en nog veel meer.
Alle hormoonklieren staan met elkaar inverbinding. Als er ergens een hormoonklier, om welke reden dan ook, niet goed functioneert, reageren alle hormoonklieren daarop en is alles daardoor uit balans. Daarom kijken we op deze themadag naar alle klieren.
 

Voor wie?

Voor iedere vrouw die meer inzicht wil krijgen in de relatie met en tussen haar hormoonklieren.

 

Wat?

Op deze middag gaan we de hormoonklieren onderzoeken. We werken met grondankers voor de zeven verschillende klieren. Iedere vrouw doet haar persoonlijk onderzoek met de verschillende klieren.
Daarna is er voor twee vrouwen ruimte om te kijken naar hoe hun klieren zich nu tot elkaar verhouden en wat er nodig is zodat alle klieren het beste functioneren.

 

Praktisch

Datum: wordt ingepland op verzoek.
Tijd: 13.30 uur tot 17.00 uur.
Locatie: Cenrum Zilverdael, Wageningen.
Kosten: € 125,-  voor vraagstellers, € 35,- voor deelnemers (inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor btw-plichtigen).
Vraagstellers mogen gratis één getuige meebrengen.

Maximaal twee vraagstellers en tien representanten.

Inschrijven via de mail.
Inschrijving is definitief als je betaling binnen is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: NL75 TRIO 0338 9380 28 ten name van A. van der Mooren te Utrecht, onder vermelding van je naam, de datum en het thema van de dag.
 
Bij afmelden tot 10 dagen voor de dag wordt € 25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 10 dagen na de dag is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.

 

Andere mogelijkheid
Vind je dit thema interessant, maar kun je niet op deze dag of is de locatie je te ver? Breng zes vrouwen bij elkaar en dan plannen we een dag(deel). Inmiddels is gebleken dat door dit met vriendinnen te doen, dit een hele bijzondere verdieping voor de vriendschap brengt.
Voor minimaal zes tot maximaal twaalf deelnemers.