Kruispunten

 

Aspecten van VrouwZIJN


Via grondankers en de opstellingenvisie kun je ook de zeven aspecten van VrouwZijn onderzoeken: de Wilde Vrouw, de Moeder, de Krijgsvrouw, de Geliefde, de Kunstenares, de Koningin, de Priesteres. 
Hoe kijk jij aan tegen deze aspecten, zijn ze deel van jou? Nog in de kinderschoenen of al volwassen? Ken je de zonzijde èn de schaduwzijde? En hoe verhouden die zich tot elkaar?

Te onderzoeken in een workshop van een dagdeel.
Minimaal zeven vrouwen en maximaal veertien vrouwen. Op mijn locatie of op een plek bij jou in de buurt. Het is een mooie verbindende workshop voor vrouwengroepen. Of om eens op een andere manier je verjaardag te vieren.

Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

 

Datum: Deze workshop wordt ingepland rond wereldvrouwendag. Je kan deze workshop ook zelf organiseren met een groep vrouwen. Kijk hier voor meer info.
Tijd: 13.30 uur tot 16.00 uur.
Locatie: Centrum Zilverdael, Wageningen.
Kosten: € 45,- inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor btw-plichtigen.

Inschrijven via de mail.
Inschrijving als vraagsteller is definitief als je betaling binnen is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: NL75 TRIO 0338 9380 28 ten name van A. van der Mooren Utrecht, onder vermelding van je naam, de datum en het thema van de dag.

Bij afmelden tot 10 dagen tevoren wordt € 25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 10 dagen voor de datum is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.