Kruispunten

 

Individuele Opstellingen

 

Individueel

Het verschil van een individuele opstelling met een opstelling in een groep is dat je meer overzicht hebt. Er zijn veel minder prikkels en het is makkelijker te plannen. 

Meestal werk ik individueel met een tafelopstelling, waarbij er poppetjes zijn als representanten. Af en toe gebruik ik grondankers, dat zijn placemats of papieren op de grond, waarop je kunt gaan staan om de energie te voelen. Welke methode ik gebruik, is afhankelijk van de vraag.

Je bent welkom met al je vragen.
Als het moeilijk is om de vraag te vormen of als de situatie complex is, raad ik aan te beginnen met een opstelling om een gezonde ordening aan te brengen in het gezin van herkomst. En een maand later een opstelling om de lijn op te schonen, voor mannen de mannenlijn, voor vrouwen de vrouwenlijn.
Daarna de tijd te nemen dit door te laten werken en dan te kijken wat nog nader onderzoek en inzicht behoeft met betrekking tot de vragen die er overblijven.

 

Stellen

Je kunt ook 'individueel' als stel komen. Een bijzondere manier om samen naar je relatie te kijken en de terugkerende verstorende thema's te onderzoeken. Als je als stel komt, krijgen beide partners een eigen 'veld' om in te werken. Zo kan ieder vanuit zijn/haar systeem naar de relatie kijken en komt er een duidelijk zicht op de invloed van het systeem van herkomst op de relatie. Door dat samen te doen, wordt zichtbaar waar die invloed elkaar raakt, dus waar je elkaar vanuit kindstukken hebt uitgezocht. 
Als de verstrikkingen en blokkades uit het systeem van herkomst zijn opgeheven, kun je elkaar zien zoals jullie werkelijk zijn. En van daar uit je relatie tot bloei laten komen of liefdevol en dankbaar beëindigen.

 

Werk en inkomen

Er is een speciaal traject voor vragen rondom werk en inkomen en werk vinden en behouden.

 

Kosten                                                                                  

Particulieren € 75,- per uur inclusief btw.  Btw-plichtigen exclusief btw.
Stellen € 120,- per uur, per stel. Btw-plichtigen exclusief btw.

Voor mensen waarvan de coaching betaald wordt door de werkgever of de uitkeringsinstantie € 135,- per uur exclusief btw.

Ik plan 1,5 uur per afspraak. (dus €112,50)
Voor stellen (dus €240,-) en voor 'het Opschonen van de Mannen/Vrouwenlijn' 2 uur (dus €140,-).

Je kunt altijd iemand meebrengen om getuige te zijn van je opstelling. De ervaring leert dat het fijn kan zijn om er samen over na te praten, waardoor het niet uitgelegd hoeft te worden.

Graag vooraf betalen op NL75 TRIO 0338 9380 28 ten name van A. van der Mooren ovv je naam en de datum van de afspraak. Vraag even om een factuur als je BTW plichtig bent.
​Bij afzegging binnen twee (werk)dagen voor de afspraak wordt de helft van het consult in rekening gebracht.


Adres

Tot de zomer van 2019 vinden alle sessies plaats in 'Het Atelier' op de Alendorperweg in Vleuten.
Na de zomer van 2019 werk ik vanuit Centrum Zilverdael in Wageningen.