Kruispunten

 

Individuele Opstelling

 

Individueel

Het verschil van een individuele opstelling met een opstelling in een groep is dat je meer overzicht hebt. Er zijn veel minder prikkels en het is makkelijker te plannen. 

Meestal werk ik individueel met een tafelopstelling, waarbij er poppetjes zijn als representanten. Af en toe gebruik ik grondankers, dat zijn placemats of papieren op de grond, waarop je kunt gaan staan om de energie te voelen. Welke methode ik gebruik, is afhankelijk van de vraag en de persoon.

Je bent welkom met al je vragen.
Als het moeilijk is om de vraag te vormen of als de situatie complex is, raad ik aan te beginnen met een opstelling om een gezonde ordening aan te brengen in het gezin van herkomst. En een maand later een opstelling om de lijn op te schonen, voor mannen de mannenlijn, voor vrouwen de vrouwenlijn.
Daarna de tijd te nemen dit door te laten werken en dan te kijken wat nog nader onderzoek en inzicht behoeft met betrekking tot de vragen die er overblijven. Er is een combinatiekorting voor als je 3 sessies tegelijk boekt en betaalt.

 

Werk en inkomen

Er is een speciaal traject voor vragen rondom werk en inkomen en werk vinden en behouden.

 

Kosten                                                                                  

Particulieren: Bij contant betaling €125,- per sessie van 1.5 uur. Voor 3 sessies  €340,-.
Bij betaling via overboeking €135,- per sessie. Voor 3 sessies €370,-. Voor btw-plichtigen exclusief BTW.

Je kan altijd iemand meebrengen om getuige te zijn van je opstelling. De ervaring leert dat het fijn kan zijn om er samen over na te praten, dat is heel anders dan het aan iemand uitleggen, wat niet gewenst is omdat het de integratie verstoort.

Overboeking:  NL27 TRIO 0788 8632 07 ten name van Kruispunten Opstellingen ovv je naam en de datum van de afspraak. Vraag om een factuur als je BTW plichtig bent. 

​Bij afzegging binnen twee (werk)dagen voor de afspraak wordt de helft van het consult in rekening gebracht.