Kruispunten

Moeder-Zoon relatie


Een Moeder-Zoon relatie heeft, net als alle ouder-kind relaties, eigen dynamieken, die voor verstoringen op verschillende levensgebieden kunnen leiden. Het kan invloed hebben op een basisgevoel van veiligheid, je kunnen overgeven en het is van invloed op het aangaan en onderhouden van liefdesrelaties van de zoons.

Omdat de relatie van een moeder met haar zoon ook erg bepaald wordt door de relatie met zijn vader, raad ik aan om eerst ordening te doen en dan pas deze verdieping van de Moeder-Zoon relatie.
 

Voor wie?

Voor vrouwen met zoons die willen kijken hoe de dynamiek is tussen hun zoon en hen, om er een gezonde dynamiek van te maken, waardoor de zoon kan opgroeien tot een zelfstandige man die op een gezonde manier relaties kan aangaan.
En voor mannen, die het idee hebben dat de relatie met hun moeder hen nog (te veel) beïnvloedt in hun dagelijks bestaan en hun relaties.

 

Wat?

In deze workshop kijken we met een opstelling naar de moeder en zoon(s) en de ouders van moeder. Er zullen twee opstellingen zijn waarin we kijken naar wat er onbewust speelt, welke mooie dingen er zijn en welke storingen er zijn. We kijken of de storingen geheeld kunnen worden, waardoor de 'liefde weer vrij kan stromen' en moeder en zoon vrijer in hun eigen leven kunnen staan.


Praktisch

Datum: kijk in de agenda voor de actuele data.
Tijd: van 19.30 uur tot 22.30 uur.
Locatie: Centrum Zilverdael, Wageningen.
Kosten: vraagsteller: € 125,-.  Vraagstellers mogen gratis één getuige meebrengen.
Representant: € 25,- inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor btw-plichtigen.

Inschrijven via de mail.
Inschrijving
als vraagsteller is definitief als je betaling binnen is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: NL75 TRIO 0338 9380 28 ten name van A. van der Mooren onder vermelding van je naam, de datum en het het thema van de dag.

Bij afmelden tot 10 dagen tevoren wordt € 25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 10 dagen is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.