Kruispunten

 

Gemengde Mannenlijn en Vrouwenlijn
 

Het idee van deze dag is ontstaan naar aanleiding van mijn ervaring bij de fishbowl sharing het eerste jaar van het Hieros Gamos festival. Er worden op de mannenlijndagen  en de vrouwenlijndagen altijd hele diepe collectieve thema's aangeraakt. Mijn verlangen was/is dat meer te delen, zodat er meer begrip komt voor elkaars weg.


Een fishbowl is een binnenkring, de bowl, en een buitenkring, de toeschouwers/getuigen. Een belangrijke regel is dat de buitenkring zich niet bemoeit met de binnenkring, dat is in de bowl, daar kan en mag je geen invloed op uitoefenen. Vrouwen binnen, mannen buiten of vrouwen buiten, mannen binnen.

Op 'gewone' dagen doe ik een persoonlijk onderzoek en drie opstellingen. Mijn beeld voor deze dag is om het persoonlijk onderzoek niet te doen en dan drie of vier opstellingen. Ik verwacht dat de deelrondes meer tijd kosten, dus na de derde opstelling kijken we samen of er nog tijd en energie is voor een vierde.

Om de veiligheid te waarborgen stel ik een voorwaarde aan deelname:

  • je moet minimaal een keer gerepresenteerd hebben bij mij;

  • zodat jij zeker weet dat mijn stijl je aanstaat;

  • En zodat ik weet wat voor een vlees ik in de kuip heb ;-)

  • we kunnen daarna allebei beslissen of je wel of niet mee doet,

De voorkeur is om gerepresenteerd te hebben op een lijnen-dag, maar als dat niet te plannen is, dan een andere (mid)dag of avond. Kijk in de agenda voor de planning.

In dit geval is dus je deelname pas zeker als je en na representeren van jezelf en van mij een 'ja' hebt en als je betaling binnen is.

Er is ruimte voor zes mannen en zes vrouwen.
En die zijn ook echt nodig om de lijn te kunnen vullen, dus eigenlijk kan t alleen doorgaan als t vol is.
 

Datum: kijk in de agenda voor de data.
Tijd: ​van 10.00 uur tot 17.30 uur
Locatie: Centrum Zilverdael, Wageningen.
Kosten: als je je eigen lijn wilt opstellen: € 145,- inclusief btw voor particulieren, exclusief btw met factuur. Vraagstellers mogen gratis één getuige meebrengen.
Voor representanten: € 35,- inclusief btw voor particulieren en exclusief btw met factuur.

Drie tot vier opstellingen, negen representanten

Inschrijven via de mail.
Inschrijving is definitief als je betaling binnen is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: NL75 TRIO 0338 9380 28 ten name van A. van der Mooren onder vermelding van je naam, de datum en het thema van de dag.
 
Bij afmelden tot 10 dagen voor de dag wordt € 25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 10 dagen na de dag is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.